Stanimir Stoilov: Bugün sahada 12 kişi gibiydik – Son dakika Süper Lig haberleri



Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden Göztepe’nin teknik direktörü Stanimir Stoilov, “Sahadaki enerjimiz ve duruşumuz kesinlikle en üst seviyedeydi, istediğimiz dinamik futbolu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. ” dedi.


Stoilov, maç sonrası katıldığı basın toplantısında mükemmel bir galibiyet aldıklarını söyledi.


Çok güçlü bir takıma ve çok iyi bir teknik adama karşı galibiyet aldıklarını belirten Stoilov, sözlerine şöyle devam etti:


“Sahadaki enerjimiz ve duruşumuz kesinlikle en üst seviyedeydi, istediğimiz dinamik futbolu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Taraftarlarımız bugün bize verdikleri muhteşem destekle bizimle bütünleştiler ve galibiyeti hak ettiler. Oyuncularım bunu hiç hissetmedi. Biz sahada 10 kişiyken bile onlar 10 kişiydi. Tam tersine bugün sanki 12 kişiydik.” Taraftarlarımız bize ekstra güç verdikleri için onlara desteklerinden dolayı özellikle teşekkür etmek istiyorum.”


Zaferde emeği geçen herkese teşekkür eden Stoilov, “Bugün bu zaferi hep birlikte aldık. Her zaman söylediğim gibi, bir arada olduğumuzda bizi kimse durduramaz. Artık bu şekilde çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Düşünmeye devam etmemiz gerekiyor.” Sahada istediğimiz futbolu sağladık. Aynı zamanda bugünkü galibiyetle oyuncularımız seviyemizin ne kadar yüksek olduğunu da gördüler.” dedi.


Maçın hakemi hakkındaki soruya Stoilov, “Hakemler hakkında çok fazla yorum yapmayı sevmiyorum. Çünkü federasyonda bununla ilgilenen insanlar var ama iptal edilen gol ilginçti. Romeo’nun golü de iptal edildi. Daha önce bakıldığında çok net bir goldü. Sonra “Tabii ki bu tarz goller iptal edildiğinde oyuncuları o an etkileyebilir” dedi.


Oyuncularına devre arasında da aynı dinamizm ve konsantrasyonla devam etmelerini söylediğini belirten Stoilov, “Ben de geri çekilmememiz gerektiğini söyledim ama tabi ki iyi savunmaya devam etmemiz gerekiyordu. Çünkü biliyordum ki eğer biz İyi savunma yaparsak golü atardık.” dedi.


Hücum hattında Kubilay Kanatsızkuş’un ardından Romulo’nun sakatlandığını hatırlatan Stoilov, Anthony Dennis ve Isaac Solet’in de cezalıları nedeniyle gelecek hafta forma giyemeyeceklerini hatırlatarak, “Ama bunları aşacağız, çözeceğiz. Çünkü bunları aşacağız. Çünkü bunları aşacağız, çözeceğiz. Çünkü” dedi. Bu rotasyonları yapıp oyuncuların eksik bölgelerde oynamasını sağlamalıyız.” “Oraya uyum sağlamak bizim işimiz. Ama dediğim gibi bizim için en büyük problemin forvet hattında olduğunu söyleyebiliriz, çünkü iki oyuncumuz orada sakatlandı ve Fofana şu anda fiziksel olarak en iyi durumda değil.” değerlendirmesini yaptı.


Stoilov, bu galibiyeti bir an önce unutup, Gaziantep FK maçına odaklanmaları gerektiğini belirterek, “Bazen önemli galibiyetlerden sonra oyuncular rehavete kapılabiliyor. Bu olmamalı.” dedi.


Isaac Solet’in iyi ve parlak bir geleceğe sahip olabilecek bir isim olduğunu belirten Stoilov, oyuncunun hâlâ geliştirmesi gereken yönleri olduğunu sözlerine ekledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *