Beşiktaş’tan orta bölgeye genç gurbetçi

18 -Er -Lold Sağ -Teslim Oyuncusu Keny Alexander, Keny Alexander Arroyo Alvarado, başka bir hamle planlıyor. Kartal, Almanya’da orta saha oyuncusu Hoffenheim, Umut Tohumcu’nün üniformasını giyerek harekete geçti. Hoffenheim’ın Alman ekibinin altyapısından A ekibine yükselen başarılı orta saha oyuncusu için kapısının yönetimi, genç oyuncuyu satın alma seçeneğiyle kiralamaya çalışacak.

Kiralama formülü aktiftir

Kulübün bir takımında fazla şans bulamayan Umut da transfer bekliyor. Orta saha oyuncusu ve ön libero’daki orta saha oyuncusunda mevcut piyasa değeri de hizmet verebilir. 2028 yılına kadar Alman kulübüyle sözleşmesi olan 20 yaşındaki Umut Tohumcu’nun çalışması kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

Rakip Sivasspor

Beşiktas, Trendyol Süper Lig 23 Hafta Bugün Net Global Sivasspor karşı karşıya kalacak. Yarışma BG Grubu 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak, 19.00’da başlayacak. Hakem Ali Şansalan mücadeleyi yönetecek. Super League 20 maçları 8 -masat ve beraberlik Besiktas, 4 maç saha yenilgisini bıraktı. “Black Kartal” 7. haftada 32 puan topladı. Besiktas sarı kart cezası Rafa Silva ve yaralanmalar Zaynutdinov, Emrecan Terzi, Tayyip Talha, Paulista ve Necip uysal kadroda yer alamayacak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *