Göztepe’de Demirel Bombası – Trabzonspor News

TRendyol Süper Lig, 11 maçın galibiyetini ve Ziraat Türkiye Kupası’nın Avrupa hedefinin elindeki tek temel, gündemde bir bomba geldi.
Sarı-Kironlarlar Trabzonspor’la Trabzonspor’la, kupanın yarı final maçını kupadan elendi. Avrupa hedefinin hedefi suya düşerse, yolların 1 yıldan fazla takımın başında bulunan ve Izmir takımını Süper Lig’e getiren Bulgar Stanimir Stoilov ile ayrılacağı iddia edildi.
Bodrum’da yapamadı
Bunun yerine, Süper Lig’deki Ege, bu sezon bir süre için koç olan başka bir kulüp Bodrum Fk’da Volkan Demirel’in getirildiği iddia edildi. Demirel, Gözün Gözü’nün tanınmış ve geniş vizyonu nedeniyle Türk futbolunun dinamikleri ifade edildi. Fenerbahce efsanesi eski ulusal kaleci Süper Lig nihayet Bodrum’u yönetti. 43 yaşındaki teknik adam olan yeşil-beyaz takım ortalama 0.77 puan almıştı. Young Hodja, Bodrum Şubat ayında yollarıyla. Volkan Demirel ilk olarak 2019’da Fenerbahçe’de yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Daha sonra, şu anda spor yorumcusu yapan Fatih Karagülk ve Hatayspor’da antrenörü.